Tərkibi:200 qr. toyuq ürəkləri
1 kartof
2 kök
1/2 bolqar bibər
1 baş soğan
50 qr. düyü
cəfəri
duz
istiot
Hazırlanması:Toyuq ürəklərini suda bişirin. Birinci qaynayan suyu atın və ikinci suda bişirən. Kartofu, kökü, soğanı, bolqar bibəri xırda kəsin. Bulyonu süzüb içinə tərəvəzdəri və toyuq ürəklərini əlavə edin. Bişənə gədər bişirin. Duz, istiot zövgə görə.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bişirin, toyuq, ürəklərini, istiot, bolqar, Bulyonu, zövgə, kəsin, xırda, süzüb, gədər, tərəvəzdəri, bibəri, içinə, Bişənə, əlavə, ikinci, soğan, bibər, kartofunuz