• Gül kələmi şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 797

Tarix : 5.04.2018, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Lobya – 200 qr.
Gül kələmi – 300 qr.
Kartof – 3 ədəd
Kələm – 1 ədəd
Baş soğan — 1 ədəd
Düyü yarması – yarım fincan
Bitki yağı
Ədviyyat və göyərti – damaq dadına görə

Hazırlanması:
Ilk öncə 2.5 litr suyu qazana tökün və qaynamağa qoyun. Bu zaman suya xırda doğranmış kartof və yuyulmuş düyü əlavə edin və yarım saat ərzində qaynadın. Kökü sürtkəcdən keçirin. Soğanı isə xırda xırda doğrayın. Kartof hazır olana yaxın qazana gül kələmi və lobyanı əlavə edin. Həmin vaxtda kök və soğanı bitki yağı ilə tavada qızardın və o biri inqridiyentlərə əlavə edin. 10 dəqiqə ərzində düyü və tərəvəzlər hazır olana qədər şorbanı qaynadın. Şorba süfrəyə verildikdə üzərini təzə tərəvəzlə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, xırda, ərzində, hazır, olana, qazana, qaynadın, yarım, Kartof, kələmi, bitki, tavada, soğanı, qızardın, vaxtda, yaxın, lobyanı, Həmin, inqridiyentlərə, tərəvəzlər
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica