• Çörəkli soğan şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10931

Tarix : 6.03.2016, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri, Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
3 soğan,
1 qəhvə fincanı marqarin,
1 dəstə təzə soğan,
1 köhnə çörək,
1 litr ət suyu,
Duz,
Istiot,
Kəklik otu,

Hazırlanması:
Soğanların qabıqlarını soyub incə halqalar şəklində doğrayın.
Böyük bir qazanda soğanları qovurun.
Təzə soğanları yuduqdan sonra incə halqalar şəklində və ya uzun-uzun doğrayın.
Ət suyunu qaynadın və bir az kəklik otu əlavə edin.
Hazır ət suyunuz yoxdursa hazır ət suyu tabletlərindən də istifadə edə bilərsiniz.
Çörək dilimlərini əvvəlcədən qızdırılmış 4 servis sinisinə yerləşdirin.
Siniləri qızdırmaq üçsün fırını 150 dərəcə qızdırın.
1-2 dəqiqə siniyi istidə saxlayın.
Daha sonra halqa şəklində doğranmış təzə soğanlarıüzərinə səpin.
Şorbanı kasalara paylaşdırın.
Üzərinə soğan halqalarını səpib isti halıda servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəklində, soğan, soğanları, servis, halqalar, sonra, doğrayın, fırını, üçsün, dərəcə, qızdırın, halıda, qızdırmaq, Siniləri, qızdırılmış, əvvəlcədən, olsun, sinisinə, yerləşdirin, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN