• Lobya şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8998

Tarix : 1.11.2015, 22:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 stəkan qaynadılmış quru lobya
1 ədəd qırmızı bibər
1 ədəd sarı bibər
5 stəkan su
2 ədəd soğan
30 qram yağ
1 xörək qaşığı pomidor tomatı
1 xörək qaşığı bibər tomatı
nanə
duz

Hazırlanması:
Rəngli bibərləri təmizləyib, nazik-nazik doğrayın. Soğanı doğrayıb, yağda qızardın. Üzərinə su, pomidor və bibər tomatlarını əlavə edib, yaxşıca qarışdırın. Sonra əvvəlcədən qaynadılmış quru lobya və rəngli bibərləri əlavə edib, üzərinə bir az duz səpin. Sonra qazanın qapağını örtüb, qaynadın. Qaynadıqdan sonra sobanın dərəcəsini azaldıb, qazanın qapağı yarı açıq vəziyyətdə 20 dəqiqə müddətində bişirin.
Kasalara töküb üzərinə nanə səpin. İsti şəkildə süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, nazik, bibərləri, üzərinə, Sonra, əlavə, stəkan, səpin, tomatı, qazanın, qaynadılmış, lobya, xörək, qaşığı, pomidor, dərəcəsini, sonra, azaldıb, sobanın, Qaynadıqdan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica