• Tərəvəz bulyonu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 725

Tarix : 25-07-2014, 02:21

Bölmə : Sulu yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
kök — 50 qr.
kələm — 50 qr.
kərəviz — 50 qr.
cəfəri — 50 qr.
soğan — 50 qr.
su — 1,7 l
yağ — 30 qr.
duz — zövqə görə

Hazırlanması:
Tərəvəzləri yaxşıca yuyun, dilimləyib üzərinə qaynar su tökün. Yağ əlavə edin, duzlayıb ağzı qapalı qabda tərəvəzlər hazır olana kimi bişirin.
Bulyonun tərəvəzlərini şorbada və ya sousda, və ya quru yeməyə qarnir kimi istifadə etmək olar. Bulyonun özünü manna kleçkiləri ilə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Bulyonun, tərəvəzlərini, sousda, şorbada, bişirin, hazır, olana, yeməyə, qarnir, kleçkiləri, verin, olsun, manna, özünü, istifadə, etmək, tərəvəzlər, qabda, zövqə, Hazırlanması
BİZİ İZLƏYİN