Tərkibi:kartof püresi
200 q un
100 q qatıq
ədviyyat
bitki yağı
2 ç.q. kokos yonqarı
Hazırlanması:Qatıq, un, 1 x.q. günəbaxan yağından yumşaq, elastik xəmir yoğurun. 3 mm qalınlıqda yayın.
Kartof püresinə kokos yonqarı, istəyə görə küncüt, ədviyyat əlavə edin.
İçi xəmirin üstünə bərabər qaydada yayın, kənarlarında boş yer saxlayın.
Rulet kimi bükün.
İti bıçaqla 1 sm enində doğrayın. Əlinizlə hamarlayıb, dairəvi forma verin.
Bitki yağında qızılı rəng alanadək qızardın. Süfrəyə isti verin. Xama ilə çox gözəl dadır.
Nuş olsun!
Etiketlər: kokos, yayın, verin, ədviyyat, yonqarı, Əlinizlə, saxlayın, kənarlarında, hamarlayıb, doğrayın, enində, Rulet, dairəvi, bıçaqla, bükün, Bitki, Süfrəyə, gözəl, dadır, olsun