Tərkibi:Təxminən 2 sm-ə qədər nazik imbir kökü
Quru nanə-bir xörək qaşığı
Hil-bir çimdik
Limon suyu 85 ml
Portağal suyu 50 ml
Bir litr qaynar su
Bal zövqə görə
Hazırlanması:Doğranmış imbir, nanə və hili blenderdə qarışdırıb, üzərinə qaynar su töküb yarım saat gözləyin. İlıq şəklə düşdükdən sonra üzərinə portağal və limon suyunu əlavə edin, sonda isə bal. İçkini gün ərzində axşama qədər içmək məsləhətdir.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, imbir, qaynar, qədər, suyunu, limon, sonra, düşdükdən, əlavə, portağal, sonda, içmək, məsləhətdir, axşama, ərzində, İçkini, şəklə, töküb, çimdik, Limon