• Bolqar leçosu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 26 542

Tarix : 27-07-2014, 03:29

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 kq pomidor
2 kq bolqar bibəri
150 q şəkər tozu
2 x.q. duz

Hazırlanması:
Pomidorları blanş edib qabığını soyun. İri halqalara doğrayın.
Bibəri təmizləyib iri halqalara doğrayın.
Bunlara şəkər tozu və duz əlavə edib qarışdırın, 20-25 dəqiqə bişirin (qaynara düşəndən sonra).
Sterilizə edilmiş bankalara yığıb ağzını bağlayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, halqalara, şəkər, düşəndən, qaynara, dəqiqə, bişirin, sonra, edilmiş, bağlayın, olsun, ağzını, yığıb, qarışdırın, bankalara, Sterilizə, Bunlara, Hazırlanması, Pomidorları, bibəri
BİZİ İZLƏYİN