Tərkibi:2 orta kabak (sürtgəcdən keçirilmiş suyu sıxıb çıxartmayacağıq)
1 soğan (rendelenmiş suyu sıxılacaq, suyunu istifadə etməyəcəyik)
3 diş sarımsaq (sürtgülü)
1 yumurta
4 xörək qaşığı un
2 çay qaşığı kəklikotu
2 çay qaşığı bibər
2 çay qaşığı nanə
yarım çay qaşığı sarıkök
Yarım çay qaşığı qara bibər
5-6 şüyüd və cəfəri (incə doğranmış)
Duz
Qızartmaq üçün:Duru yağı
Haxzırlanması:Bütün maddələri dərin bir qabda yaxşıca qarışdırdım.Tavaya 1-2 xörək qaşığı yağ əlavə etdim, qızdırdım, qaşıqla hissə-hissə tavaya köçürdüm, qaşığın arxası ilə xərci düzəltdim.Dibi yaxşı qızardıqdan sonra onu çevirdim və digər tərəfi çevirdim.Eyni prosesi bütün məhlul üçün tətbiq etdim.
Sarımsaqlı qatıqla isti verdim.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, bibər, hissə, etdim, çevirdim, xörək, tavaya, verdim, köçürdüm, qaşığın, arxası, qaşıqla, qızdırdım, qarışdırdım, Tavaya, əlavə, olsun, xərci, qatıqla, digər