Tərkibi:1 kq stavrida balığı
1 stəkan ağ un
1-2 dəfnə yarpağı
Günəbaxan yağı
Duz
Hazırlanması:Təmizlənmiş və doğranmış stavrida balıqlarını duzlayıb dəfnə yarpağı ilə birlikdə süzgəcə qoyun. Tavaya günəbaxan yağı tökün, yaxşıca qızdırın, una batırılmış stavrida balıqlarını yağda qızarana qədər qızardın.
Süfrəyə verərkən masaya çoban salatı, baş soğan və turşu qoymağı unutmayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: stavrida, balıqlarını, dəfnə, yarpağı, verərkən, yağda, Süfrəyə, qızardın, masaya, qədər, qızarana, salatı, unutmayın, olsun, qoymağı, turşu, batırılmış, soğan, çoban, tökün