Tərkibi:
Sümüksüz qoyun əti – 160 qr
Noxud – 30 qr
Quyruq – 20 qr
Baş soğan – 20 qr
Şabalıd – 30 qr
Quru gavalı – 20 qr
Zəfəran
İstiot
Duz
Sumaq
Hazırlanması:
Adi piti kimi hazırlanır, yalnız kartof əvəzinə şabalıd götürülür.
Şabalıd ayrıca bişirilir və təmizlənir. Payız vaxtı hər paya 30 qr
Heyva qatılır.
Pitinin yanında sumaq və təmizlənmiş soğan verilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, Şabalıd, vaxtı, Payız, təmizlənir, götürülür, ayrıca, bişirilir, Heyva, Pitinin, verilir, olsun, təmizlənmiş, sumaq, şabalıd, yanında, qatılır, kartof, Quyruq, gavalı