Tərkibi:180 qr mal əti
20 qr zeytun yağı
50 qr soğan
50 qr yerkökü
100 qr pomidor
40 qr Bolqar bibəri
5-6 diş sarımsaq
150 qr bulyon
100 qr kartof
2-3 budaq cəfəri
Hazırlanması:Bizə lazım olan ərzaqları hazırlayır, soğanı və yerkökünü xırda şəkildə doğrayıb, yağda qızardırıq.
Daha sonra kubik formasında doğranılan əti də əlavə edir, üzərinə sarımsaq, duz, istiot və ətin bulyonunu tökürük. Biraz qaynara düşdükdən sonra, kartofu və cəfərini də əlavə edirik.
Qaba doldurub, sobada 2 saat yarım bişiririk.
Və beləcə, yeməyimiz hazırdır!
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sarımsaq, sonra, tökürük, Biraz, qaynara, düşdükdən, bulyonunu, istiot, doğranılan, soğan, üzərinə, kartofu, cəfərini, beləcə, yeməyimiz, hazırdır, bişiririk, yarım, edirik