Tərkibi:6 st. un
1 st. su
0,5 st. yerkökü şirəsi
0,5 st. gilənar şirəsi
1 x.q. duz
2 x.q. şəkər tozu
10 x.q. bitki yağı
1 ç.q. qabartma tozu
20 q maya
Hazırlanması:İlıq suda şəkər tozu ilə mayanı əridin. 15 dəqiqə saxlayın. Maya şişdikdən sonra digər ərzağı qatıb xəmir yoğurun.
Yayıb, nazik şəridlərə doğrayın. Yağlanmış formaya yığıb 180 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şirəsi, şəkər, şəridlərə, doğrayın, nazik, Yayıb, Yağlanmış, yoğurun, yığıb, sobada, bişirin, qızdırılmış, dərəcə, xəmir, formaya, ərzağı, mayanı, əridin, qabartma, bitki