Tərkibi:3 ədəd kartof,
2 ədəd yumurta,
150-200 qr file,
100 qr qoz ləpəsi,
100 qd gavalı,
1 dəstə şüyüd,
Mayonez,
Xama,
nar,
kahı,
duz,istiot
Hazırlanması:Bişmiş kartof, yumurta, qoz ləpəsini sürtgəcdən keçiririk.
Toyuq filesini bişirib, əlimizlə didirik.
Hər bir gavalı qurusunu 4 yerə bölürük. Hamsını bir qaba töküb, üzərinə mayonez, xama, duz və istiot tökərək qarışdırırıq.
Yarım saat soyuducuda saxladıqdan sonra, zövqə görə bəzəyib, süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, gavalı, kartof, yumurta, tökərək, qarışdırırıq, mayonez, Yarım, üzərinə, töküb, sonra, süfrəyə, bilərsiniz, bəzəyib, zövqə, saxladıqdan, Hamsını, soyuducuda, didirik, Bişmiş