Tərkibi:Alt hissəsi üçün:130 qram un
100 qram kərəyağ
2 yemək qaşığı şəkər
Kremi üçün:850 qram cheesecakelik pendir (600 qram cream cheese və 250 qram mascarpone (labne pendiri))
200 qram krem
200 qram şəkər
2 yumurta
1 paket vanel
250 qram ağ şokolad
Sousu üçün:280 qram moruq
1 yemək qaşığı nişasta
Hazırlanması:Sobanı 170 dərəcədə isidək.
Alt hissəni hazırlayaq: Unu şəkər ilə qarışdır, və yağı əlavə edib yoğuraq. sobaya sərək. Və sobada 20-25 dəqiqə bişirək. Pişdikdən sonra sobadan çıxarın və sobanı 160a salın.
Kiçik bir qazanda moruq və nişastanı qarışdıraraq bişirin. Biraz qaynasın. Sonra sousu süzgəcdən keçirin.
Kremi üçün ağ şokoladı əridin. Şokoladın içinə su girməsin.soyuducuda 1 gün saxladın.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, moruq, qaşığı, Kremi, yemək, qazanda, Kiçik, bişirin, nişastanı, salın, qarışdıraraq, sobadan, bişirək, Pişdikdən, sonra, çıxarın, sobanı, Sonra, içinə, Şokoladın