Tərkibi (10-12 ədəd):
Xəmir üçün:150 q kərə yağı və ya marqarin
100 q şəkər tozu
3 yumurta
100 q şokolad
2 ç.q. qabartma tozu və 1 ç.q. söndürülmüş soda
150-200 q un
Krem üçün:200 q moruq (və ya digər xoşunuza gələn giləmeyvə)
300 q kəsmikli pendir
1 yumurta
50 q şəkər tozu
Hazırlanması:Şokoladı kubiklərə doğrayın. Yağı şəkər tozu ilə çalın. Yumurta əlavə edib, qarışdırın. Sonra şokolad, daha sonra isə qabartma tozu və un vuraraq xəmir yoğurun.
Krem üçün: yumurtanı şəkər tozu ilə çalın, kəsmikli pendir əlavə edib qarışdırın. Moruğu əlavə edib ehtiyatla qarışdırın. Formaların yarısına xəmir doldurun, üstünə isə 2 x.q. krem qoyun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 30-35 dəqiqə bişirin. Formalarda soyudun, sonra çıxarın.
Nuş olsun!
Etiketlər: maffində, şəkər, qarışdırın, əlavə, sonra, çalın, pendir, kəsmikli, xəmir, yumurta, şokolad, qabartma, yarısına, doldurun, Moruğu, yumurtanı, üstünə, ehtiyatla, Formaların, sobada, Formalarda