Tərkibi:200 qram yağlı qaymaq
150 qram yağlı olmayan yoqurt
1 ədəd ananas
200 qram ovulan peçenye
Hazırlanması:Ananası təmizləyin və iri kvadrat hissələrə bölün.
Üstünə yoqurt töküb blendrlə püre halına düşənə qədər çalın.
Başqa qabda qaymağı blendlə şişənə qədər çalın və ananaslı qarışığa əlavə edin.
Üstünü qida kağızı ilə örtüb buz dolabına qoyun.
1 peçenyenin üstünə 1-2 çay q. donmuş ananaslı dondurmadan qoyub üstünə ikinci peçenye qoyun.
Desertiniz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, üstünə, qoyun, çalın, peçenye, ananaslı, yağlı, yoqurt, kağızı, Üstünü, əlavə, örtüb, qarışığa, peçenyenin, ikinci, Desertiniz, hazırdır, qoyub, dondurmadan, şişənə