Tərkibi:2 x.q təmizlənmiş qoz
2 diş sarımsaq
3 x.q zeytun yağı
100 q reyhan
1/2 limonun şirəsi
50 q parmezan
1/4 ç.q duz
Hazırlanması:Blender vasitəsi ilə qoz və sarımsağı əzmək, reyhan və limon şirəsini əlavə etmək. Blenderi söndürmədən məhlula zeytun yağı və parmezanı əlavə etmək. Əgər sous çox qatıdırsa, bir az da yağ əlavə etmək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, etmək, reyhan, zeytun, şirəsini, Blenderi, məhlula, qatıdırsa, parmezanı, limon, söndürmədən, sarımsağı, şirəsi, limonun, sarımsaq, parmezan, Blender, təmizlənmiş, vasitəsi, əzmək