• Balıq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 917

Tarix : 19-03-2016, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Balıq yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
1 kq balıq,
1 dənə kök (bişmiş),
1 dənə kartof(bişmiş),
1dənə soğan,
2 dənə cəfəri,
2 dənə kərəviz sapı,
1 l su,
duz,
istiot,
1 ədət limon,
2 ədət yumurta sarısı,

Hazırlanması:
Qazana yetərincə su qoyun.
Balıq , soğan, rəndələnmiş kök, kartof, duz və istiotu qatıb bişirin.
Daha sonra süzgəcdən keçirdin.
Ayrı bir qazana 1 l suyu alın.
Didilmiş balıq ətlərini əlavə edin.
Suyunu süzdüyünüz kök və kartofları da əlavə edin.
Təkrar duzunu ayarlayıb , qaynamaya qoyun.
Bu arada limon və 2 yumurtanın sarısını qarışdırın və şorbaya əlavə edib yenidən
şorbayı əlavə edib bir az yenə qaynadın.
Cəfəri və kərəviz saplarıyla bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, kartof, limon, bişmiş, soğan, balıq, qoyun, kərəviz, duzunu, qaynamaya, ayarlayıb, kartofları, ətlərini, Suyunu, süzdüyünüz, arada, Təkrar, şorbaya, Cəfəri, saplarıyla
BİZİ İZLƏYİN