• Pomidor şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 755

Tarix : 17-05-2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Soyulmuş və sürtgəcdən orta ölçülü pomidor – 5 ədəd
Un – 2 x.q.
Duru yağ – 2 x.q.
Tomat – 1 x.q.
Qaynar su – 5 stəkan
Duz

Hazırlanması:
Unu qazanda isidilmiş duru yağda 1-2 dəqiqə qovurun, tomatı da əlavə edin. Bu qarışımı 2-3 dəqiqə orta odda qovurun. Sonra sürtgəcdən keçirilmiş pomidorları da əlavə edin. Blenderdən keçirib suyu da əlavə edin. Bişənə qədər qaynadın. Duzu da əlavə etdikdən sonra üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri əlavə edib servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sürtgəcdən, qovurun, keçirilmiş, dəqiqə, Bişənə, keçirib, Blenderdən, qədər, qaynadın, pendiri, servis, holland, üzərinə, etdikdən, sonra, pomidorları, qarışımı, Qaynar, Tomat
BİZİ İZLƏYİN