Tərkibi:7-8 kənd bibəri
6 çerri pomidoru
Çeddar pendir dilimləri
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı çili bibəri
Yarım çay qaşığı zeytun yağı
Hazırlanması:Materialları insan sayına görə artırmaq və ya azaltmaq olar.
Bibər doğranır. Yapışmayan bir qaba qoyun və zeytun yağı ilə qovurun.
Bibər qızardıldıqda yarıya bölünən pomidorlar əlavə olunur. Pomidorlar tərs çevrilir. Duz əlavə olunur.
Nəhayət, dilim çedar pendiri əlavə olunur və pendir əriyənə qədər qapağı bağlı vəziyyətdə az odda bişirilir.
Bibər gəzdirilir və sobadan çıxarılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, Bibər, olunur, əlavə, bibəri, pendir, zeytun, çedar, pendiri, dilim, çevrilir, Pomidorlar, əriyənə, Nəhayət, bağlı, sobadan, çıxarılır, olsun, gəzdirilir, bişirilir