• Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 834

Tarix : 12-03-2016, 16:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q yağlı xəmir
500 q pomidor
500 q motsarella pendiri
duz
istiot
Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Motsarella əvəzinə başqa pendir də istifadə edə bilərsiniz, amma onda dadı fərqlənəcək.

Motsarellanı nazik laylara, pomidoru halqa-halqa doğrayın. Pomidorlar çox suludursa, suyunu süzün. Yağlı xəmiri yayıb sininin içinə qoyun, qıraqlarını azca qaldırın. Lay-lay pendir və pomidorları düzün. Azca duz, istiot vurun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT

Motsarella pendirli piroq resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, halqa, pendir, içinə, qoyun, sininin, qıraqlarını, yayıb, süzün, Yağlı, xəmiri, qaldırın, pomidorları, dəqiqə, bişirin, olsun, sobada, qızdırılmış, düzün, vurun
BİZİ İZLƏYİN