Tərkibi:
Xəmiri üçün:500 q kəsmik
200 q şəkərr
180 ml duru yağ
2 ədəd yumurta
2 ədəd qabartma tozu
2 ədəd vanil
800 q un
İçlik üçün:Cem, murebbe, qatılaşdırılmış süd, qoz, marmelad ola bilər
Hazırlanması:Bütün xəmir ərzaqlarından yumşaq xəmir yoğururuq. 20 dəqiqə dinləndiririk. Xəmiri 4 hissəyə bölürük. Hər bir hissəni yayırıq 8 seqmentə bölürük.
İçlik qoyub kruassan şəklində bükürük.
190–200 dərəcədə üzəri az qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: bölürük, xəmir, Xəmiri, İçlik, qoyub, seqmentə, hissəni, hissəyə, kruassan, yayırıq, bükürük, qızaranadək, bişiririk, olsun, üzəri, dərəcədə, dinləndiririk, şəklində, yoğururuq