Tərkibi:500 qr balıq
Klar üçün:1 st. süd
2 yumurta
1 st. un
duz
istiot
Hazırlanması:1. Klan üçün lazım olanlar dərin bir qabda qarışdırılır. Duru xəmir alınmalıdır.
2. Balıq orta tikələrə kəsilir.
3. Fritürdə və ya qazanda bol yağ qızdırılır.
4. Balıq xəmirə tökülür. Sonra balıq tikələri xəmirdən çıxardırılır və qızğın yağda üstü qıxarana kimi qızardırılır.
5. Yanında istədiyiniz sousla servis edin.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: Balıq, balıq, çıxardırılır, qızğın, xəmirdən, tikələri, tökülür, Sonra, yağda, qıxarana, servis, olsun, sousla, istədiyiniz, qızardırılır, Yanında, xəmirə, qazanda, olanlar, dəri