• Kiblinq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 130

Tarix : 16.08.2018, 12:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Qəlyanaltılar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun


Tərkibi:
500 qr balıq

Klar üçün:
1 st. süd
2 yumurta
1 st. un
duz
istiot

Hazırlanması:
1. Klan üçün lazım olanlar dərin bir qabda qarışdırılır. Duru xəmir alınmalıdır.
2. Balıq orta tikələrə kəsilir.
3. Fritürdə və ya qazanda bol yağ qızdırılır.
4. Balıq xəmirə tökülür. Sonra balıq tikələri xəmirdən çıxardırılır və qızğın yağda üstü qıxarana kimi qızardırılır.
5. Yanında istədiyiniz sousla servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Balıq, balıq, çıxardırılır, qızğın, xəmirdən, tikələri, tökülür, Sonra, yağda, qıxarana, servis, olsun, sousla, istədiyiniz, qızardırılır, Yanında, xəmirə, qazanda, olanlar, dəri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica