• Kiblinq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 589

Tarix : 16-08-2018, 12:00

Bölmə : Balıq yeməkləri / Qəlyanaltılar / Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun


Tərkibi:
500 qr balıq

Klar üçün:
1 st. süd
2 yumurta
1 st. un
duz
istiot

Hazırlanması:
1. Klan üçün lazım olanlar dərin bir qabda qarışdırılır. Duru xəmir alınmalıdır.
2. Balıq orta tikələrə kəsilir.
3. Fritürdə və ya qazanda bol yağ qızdırılır.
4. Balıq xəmirə tökülür. Sonra balıq tikələri xəmirdən çıxardırılır və qızğın yağda üstü qıxarana kimi qızardırılır.
5. Yanında istədiyiniz sousla servis edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: Balıq, balıq, çıxardırılır, qızğın, xəmirdən, tikələri, tökülür, Sonra, yağda, qıxarana, servis, olsun, sousla, istədiyiniz, qızardırılır, Yanında, xəmirə, qazanda, olanlar, dəri
BİZİ İZLƏYİN