• Zeytunlu çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 993

Tarix : 25-06-2016, 23:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 ədəd çörək xəmiri
1 xörək qaşığı qatıq
1 ədəd yumurta
1 qəhvə fincanı marqarin
1 stəkan zeytun (tumsuz)
kifayət edəcək qədər un

Hazırlanması:
1 ədəd çörək xəmirini geniş bir qaba alın.
1 xörək qaşığı qatıq, 1 ədəd yumurta, 1 qəhvə fincanı otaq istiliyində yumuşaldılmış marqarinlə qarışdırın.
1 stəkan zeytunu ayırıb və ala bildiyi qədər unu əlavə edin.
Yaxşıca yoğurun. Əlinizlə kiçik xəmirlər qoparıb yumrulayın.
2 saat qoyun qalsın. Üzərinə su sürün.
Əvvəldən isidilmiş 200 dərəcəli sobada, qızarana qədər bişirib süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, yumurta, fincanı, stəkan, qatıq, qəhvə, qaşığı, çörək, xörək, qalsın, Əlinizlə, Üzərinə, qoyun, qoparıb, kiçik, xəmirlər, sürün, yumrulayın, qızarana, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN