• Avokado əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 134

Tarix : 14.11.2018, 14:15

Bölmə : Pəhriz yeməkləri, Souslar, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 0-10

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
2 ədəd avokado
2 yemək qaşığı krem pendir
1 yemək qaşığı ricotta pendiri
Kiçik bir parça qırmızı soğan (İncə qıyılmış)
15 damcı limonun suyu
Duz,
istiot
rəndə parmesan pendiri
Zeytun yağı

Hazırlanması:
Avokadonu ikiyə kəsin, qabıqlarını soyun. Yanmaz tavada kəsik yerləri altda qalacaq şəkildə 5 dəqiqə orta odda qızardın, çevirməyin, sadəcə, bir üzü qızarsın.
Avokadolarla birlikdə ricotta pendirini, limon suyunu blender-dən keçirin. Bir qaba alıb soğan, duz, istiot və krem pendiri əlavə edin. Qarışdırıb servis qabına alın. Üzərinə parmesan pendiri rəndəsi səpib süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: pendiri, soğan, parmesan, yemək, ricotta, qaşığı, istiot, limon, pendirini, blender, suyunu, qızarsın, çevirməyin, qızardın, sadəcə, keçirin, Avokadolarla, birlikdə, servis, səpib
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica