• Avokado əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 825

Tarix : 14.11.2018, 14:15

Bölmə : Pəhriz yeməkləri, Souslar, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 0-10

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
2 ədəd avokado
2 yemək qaşığı krem pendir
1 yemək qaşığı ricotta pendiri
Kiçik bir parça qırmızı soğan (İncə qıyılmış)
15 damcı limonun suyu
Duz,
istiot
rəndə parmesan pendiri
Zeytun yağı

Hazırlanması:
Avokadonu ikiyə kəsin, qabıqlarını soyun. Yanmaz tavada kəsik yerləri altda qalacaq şəkildə 5 dəqiqə orta odda qızardın, çevirməyin, sadəcə, bir üzü qızarsın.
Avokadolarla birlikdə ricotta pendirini, limon suyunu blender-dən keçirin. Bir qaba alıb soğan, duz, istiot və krem pendiri əlavə edin. Qarışdırıb servis qabına alın. Üzərinə parmesan pendiri rəndəsi səpib süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendiri, soğan, parmesan, yemək, ricotta, qaşığı, istiot, limon, pendirini, blender, suyunu, qızarsın, çevirməyin, qızardın, sadəcə, keçirin, Avokadolarla, birlikdə, servis, səpib
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN