• Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 27671

Tarix : 27.07.2014, 03:27

Bölmə : Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi (3-litrlik qazan):
1,8 kq bibər
1,4-1,5 kq pomidor
60 q şəkər tozu
30 q duz
30-50 q bitki yağı
1 ç.q. sirkə

Hazırlanması:
Pomidorları yuyub ət maşınından, yaxud sürtgəcin xırda gözündən keçirin.

Bibəri yuyun, toxumlarını təmizləyin, 4-6 yerə bölün (ölçüsündən asılı olaraq).

Xırdalanmış pomidorları qazana yığın, şəkər tozu, duz və bitki yağı əlavə edin, ocağın üstə qoyun. Qaynara düşəndə bibərləri əlavə edin, qarışdırın, 20 dəqiqə bişirin.

Bu müddət ərzində bankaları sterilizə edin.

Leço qazanını ocaqdan götürün, sirkə vurub qarışdırın.

Sterilizə edilmiş bankalara yığıb 5 dəqiqə qaynar suda qaynadılmış qapaqlarla bağlayın.
Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Bibər leçosu resepti - FOTO RESEPT

Nuş olsun!


Etiketlər: bitki, qarışdırın, dəqiqə, əlavə, şəkər, sirkə, müddət, ərzində, ocağın, bankaları, bişirin, qoyun, sterilizə, bibərləri, Qaynara, düşəndə, götürün, qaynadılmış, qaynar, qapaqlarla
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN