• Göbələkli leço resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9525

Tarix : 27.07.2014, 03:34

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
600 q şirin bibər
400 q pomidor
300 q göbələk
100 q xama
100 q düyü
2 x.q. bitki yağı
2 baş soğan
1 x.q. kərə yağı
üyüdülmüş qırmızı istiot – zövqə görə
duz – zövqə görə

Hazırlanması:
Düyünü yuyun, üstündən qaynar su axıdın. 250 ml duzlu su, kərə yağı əlavə edib ağzı bağlı qazanda bişirin. Tavaya lay-lay qabığı soyulub halqa doğranmış pomidorları, halqa doğranmış bibərləri və düyünü döşəyin. Hər layı duzlayın.

Bitki yağında xırda doğranmış soğanla göbələyi qızardın, ocaqdan götürüb üstünə qırmızı istiot səpin, 1 st. su, xama əlavə edin. Bunları tavadakıların üstünə tökün, tavanın qapağını ağzına qoyub leçonu 20 dəqiqə vam odda bişirin. Sonra qapağı götürün, tavanı sobaya qoyun. Hazır olanadək bişirin.

Qeyd:
Bu leço qışa saxlanmır.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: doğranmış, bişirin, zövqə, əlavə, halqa, qırmızı, istiot, üstünə, tökün, göbələyi, soğanla, tavadakıların, tavanın, qızardın, qapağını, götürüb, ocaqdan, səpin, Bunları, qoyub
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN