• Zəncəfilli balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2881

Tarix : 18.08.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 qr qızıl balıq

Sous üçün:
3-4 dilim təzə zəncəfil (və ya 0.5 ç.q. zəncəfil tozu),
1 ç.q. keşniş toxumu (əzilmiş),
1 x.q. zeytun yağı,
2 diş sarımsaq,
1 baş soğan,
1 x.q. şəkər tozu,
1 x.q. duz,
1 x.q. soya sousu

Qızartmaq üçün:
zeytun yağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı doğrayırıq. Daha sonra sousu hazırlayırıq. Sous üçün kiçik qaba zəncəfil, soğan və sarımsaq rəndələyib, üzərinə şəkər tozu, keşniş toxumu, duz, soya sousu və yağ töküb qarışdırırıq. Doğranmış balıqların üzərinə hazırladığımız sousdan çəkib, 1-2 saat saxlayırıq. Son olaraq balıqları duru yağda qızardırıq. Zövqə görə brokoli, yaşıl lobya, gül kələmi, pomidor və s. qızardıb (və ya suda bişirib), yanında servis edirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: zəncəfil, sousu, soğan, şəkər, üzərinə, zeytun, sarımsaq, keşniş, toxumu, saxlayırıq, Zövqə, brokoli, qızardırıq, olaraq, yaşıl, balıqları, yağda, bişirib, yanında, servis
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN