• Frikase toyuqu lobya ilə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 454

Tarix : 23.03.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
toyuq budu,
sarımsaq,
cəfəri,
konservləşdirilmiş lobya,
dəfnə yarpağı,
ədviyyat qarışığı

Hazırlanması:
1.Toyuq budlarını öz zövqünüzə görə duzlayın və istiotlayın.

2.Orta odda qızdırılmış dərin tavaya yağ əlavə edin, toyuq budlarını hər iki tərəfdən qızılı rəng alanadək 3-5 dəqiqə ərzində qızardın.

3.Tavaya toyuqun üzərinə qədər su əlavə edin. Təmizlənmiş sarımsaq, dəfnə yarpağı və ədviyyatlar qarışığını əlavə edərək 5-10 dəqiqə ərzində qaynadın.

4.Qaynayan tavaya lobyanı əlavə edin və suyun iki dəfə azalmasınadək qaynadılmasını dəvəm edin. Duz və istiotu zövqünüzə görə əlavə edin.

5.Təamı boşqaba qoyun və cəfəri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, tavaya, zövqünüzə, toyuq, ərzində, budlarını, dəqiqə, yarpağı, sarımsaq, cəfəri, dəfnə, Qaynayan, lobyanı, edərək, ədviyyatlar, qarışığını, suyun, qaynadın, qaynadılmasını, boşqaba
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica