• Toyuq qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 476

Tarix : 31.12.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : mnurun




Tərkibi:
1 kq toyuq filesi,
1 x.q. tamat,
2 x.q. qatıq,
3 x.q. duru yağ,
1 ç.q. kekik,
1 ç.q. pulbibər,
0.5 ç.q. istiot,
0.5 ç.q. kimyon,
1 ç.q. duz,
2 diş sarımsaq

Hazırlanması:
Əvvəlcə toyuq filesini nə çox nazik, nə də çox qalın olmayacaq formada kəsirik. Bir qabın içinə digər ərzaaqları əlavə edib, qarışdıraraq sousumuzu hazırlayırıq.
Toyuq ətlərini sous olan qaba əlavə edib, yaxşıca qarışdırırıq. 20 dəqiqə soyuducuda saxlayırıq. Tavaya 2-3 x.q. duru yağ əlavə edib, toyuq ətlərinin hər iki tərəfini qızardırıq. Yanında bibər və pomidor da qızarda bilərsiniz. Kartof və ya düyü qarniri ilə birlikdə servis edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, toyuq, saxlayırıq, soyuducuda, Tavaya, ətlərinin, dəqiqə, yaxşıca, Toyuq, ətlərini, tərəfini, qarışdırırıq, Yanında, qarniri, birlikdə, servis, edirik, Kartof, bilərsiniz, hazırlayırıq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica