Tərkibi:200 q arpa
50 q kərə yağı
1 orta boy soğan
2 x.q. xırda doğranmış reyhan və cəfəri
100 q qoz
duz və qara istiot
Hazırlanması:Arpanı duzlu suda yumşalınca bişirin (təxminən 35 dəqiqə). Süzün.
Soğanı xırda doğrayın.
Tavada kərə yağını əridin, soğanı yarımşəffaf olana kimi qovurun (təxminən 3 dəqiqə). Duz, istiot, arpanı əlavə edin. Qarışdırın.
Dərin qaba yığın, xırda doğranmış göyərti və qoz əlavə edin. Qarışdırın, boşqablara çəkin.
Nuş olsun!
Etiketlər: xırda, istiot, dəqiqə, təxminən, doğranmış, Qarışdırın, əlavə, arpanı, olana, soğanı, yarımşəffaf, qovurun, Dərin, çəkin, olsun, boşqablara, göyərti, yığın, əridin, doğrayın