• Ətli quru lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 266

Tarix : 8.07.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 yemək qaşığıkərə yağı,
1 yemək qaşığı zeytun yağı,
200 q quşbaşı quzu əti,
500 q qurquru soğan,
1 yemək qaşığı pomidopr tomatı,
1/2 yemək qaşığı bibər tomatı,
3,5 su stəkanı isti su,
1 çay qaşığı duz

Hazırlanması:
Iri soğanları kiçik-kiçik doğrayın.kərə yağını və zeytun yağını tavada qızdırın.
Soğanları quşbaşı doğradığınız ətlə birlikdə tavaya alın.
Quzu ətini soğanlarla birlikdə suyunu çəkənə qədər orta atəşdə rəngi dəyişənə qədər qızardın.
Pomidor tomatını , bibər tomatını, duzu bir gecə əvvəlcədən suda saxladıqdan sonra suyunu süzün və quru lobyanı da əlavə edin.
Ətli quru lobyanın üzərini dörd barmaq keçəcək qədər yəni 3 stəkan yarım isti su əlavə edin və qapağı qapalı halda 30-35 dəqiqə bişirin.
İstifadə etdiyiniz quru lobyanın bişib bişmədiyini yoxladıqdan sonra isti-isti servis edin.
Yeməyin duzunu damaq dadınıza görə ayarladıqdan sonra arzu edərsəniz istiot əlavəsiylə servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: yemək, qaşığı, qədər, sonra, birlikdə, yağını, suyunu, servis, kiçik, lobyanın, əlavə, tomatını, tomatı, zeytun, bibər, quşbaşı, bişirin, dəqiqə, İstifadə, etdiyiniz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN