• Yelpik formasında kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 491

Tarix : 5.11.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 ədəd orta boy kartof
5 yemək qaşığı kərə yağı
1 diş sarımsaq
1 şirin qaşığı duz
3-4 budaq rozmarin (arzuya görə)
1 çay qaşığı təzə çəkilmiş istiot

Hazırlanması:
Kartofların qabığını soyduqdan yaxşı yuyun və kağız dəsmal ilə qurudun.

Sonra bir bıçaq yardımı tam dərinə getmədən tez-tez fasilələrlə kəsin.

Kərə yağını əridərək, sarımsaqları rəndələyin. Daha sonra biberiye ilə qarışdıraraq kartofları bir şüşə soba xonçasına düzün.

Hazırladığını kərə yağlı qarışığı fırçayla kartofların üzərinə sürün. Sonra duz və istiot səpərək 180 dərəcə sobada 20 dəqiqə bişirin.

Çıxardıqdan sonra qalan yağı da üstünə qoyub təkrar 20 dəqiqə sobada bişməyə qoyun.

Mütləq isti isti xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, dəqiqə, sonra, Sonra, istiot, sobada, qarışığı, yağlı, fırçayla, kartofların, olsun, Hazırladığını, düzün, biberiye, qarışdıraraq, kartofları, xonçasına, üzərinə, sürün, qoyun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN