• Toyuqlu bozartma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 024

Tarix : 16-09-2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Toyuq - 200 qr
Soğan - 1 ədəd, orta ölçülü
Kartof - 2 ədəd
Acı bibər - 1 ədəd
Zeytun yağı - 2 y.q.
Dəfnə yarpağı - 2 ədəd
Sarımsaq - 1 diş
Limon suyu - 2 y.q.
Göyərti və ədviyyələr - bir neçə budaq
Duz istiot ədviyyat - zövqə görə

Hazırlanması:
Soğanı təmizləyin, yuyun və doğrayın. Kartofu iri dilimlərə doğrayın. Sarımsağı təmizləyin. Toyuğu soğanla qızardın. Toyuq qızarmağa başlayanda, doğranmış kartofları əlavə edin.

Daha sonra 3/1 acı bibər, dəfnə yarpağı, üyüdülməmiş istiot və zövqə görə ədviyyələr əlavə edin. Suyu elə tökün ki, o tərəvəzlərin üstünü örtsün. Hazırlamanın sonunda limon suyu əlavə edin və istəyə görə bir diş sarımsaq əzin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, doğrayın, təmizləyin, ədviyyələr, istiot, zövqə, yarpağı, Toyuq, bibər, doğranmış, dəfnə, kartofları, başlayanda, sonra, tökün, sonunda, limon, istəyə, sarımsaq, Hazırlamanın
BİZİ İZLƏYİN