• Kartoflu buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 27 758

Tarix : 15-10-2014, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq qoyun əti
1 kq soğan
2 kq pomidor
1 kq kartof
1 dəstə keşniş
əzilmiş istiot
duz

Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayın. Əti doğrayıb yuyun. Pomidorları yuyub, qabığını soyun, doğrayın. Kartofun qabığını soyub yuyun, iri doğrayın. Qazana lay-lay: soğan, ət, kartof, pomidor, xırda doğranmış keşniş döşəyin, 2 st. su əlavə edib qazanın qapağını örtərək 2 saat vam odda bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, xırda, qabığını, keşniş, yuyun, soğan, pomidor, kartof, döşəyin, doğranmış, Qazana, soyub, əlavə, qazanın, örtərək, qapağını, Kartofun, olsun, bişirin, qoyun
BİZİ İZLƏYİN