• Kartoflu buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14051

Tarix : 15.10.2014, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq qoyun əti
1 kq soğan
2 kq pomidor
1 kq kartof
1 dəstə keşniş
əzilmiş istiot
duz

Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayın. Əti doğrayıb yuyun. Pomidorları yuyub, qabığını soyun, doğrayın. Kartofun qabığını soyub yuyun, iri doğrayın. Qazana lay-lay: soğan, ət, kartof, pomidor, xırda doğranmış keşniş döşəyin, 2 st. su əlavə edib qazanın qapağını örtərək 2 saat vam odda bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, xırda, qabığını, keşniş, yuyun, soğan, pomidor, kartof, döşəyin, doğranmış, Qazana, soyub, əlavə, qazanın, örtərək, qapağını, Kartofun, olsun, bişirin, qoyun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
raqsana
bilirem bu resepti cox dadli yemekdir
25 dekabr 2014 07:28
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica