• Adana kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 098

Tarix : 18-12-2015, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 çay qaşığı acı toz bibər,
Bir yemək qaşığı acı bibər tomatı,
Bir şirniyyat qaşığı duz,
2 dənə tomatlıq bibər,
2 dənə yaşil bibər,
Yarım kq qiymə,
1 yemək qaşığı duru yağ,
Yarım dəstə doğranmış cəfəri,

Hazırlanması:
Bibərlərin iç hissələrini təmizləyərək incə -incə doğrayın.
Cəfəri, bibərlər, qiymə, tomat və duru yağı birlikdə möhkəm yoğurun.
Duz əlavə edərək yoğurma işlərini tamamlayın.
Soyuducuda saxlayın.
Hazırladığınız qiymədən parçalar ayırın.
Şişlərə bu köftələri taxın.
Bu zaman əlinizi azca ısladın.
Mangalda hər iki tərəfini bişirin.
Servis tabağına alın və bəzəyib servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, bibər, Yarım, qiymə, yemək, ayırın, taxın, parçalar, köftələri, Şişlərə, Hazırladığınız, tamamlayın, Soyuducuda, saxlayın, zaman, qiymədən, Mangalda, tabağına, bəzəyib, servis
BİZİ İZLƏYİN