• Quzu budu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18273

Tarix : 12.06.2014, 19:50

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
1 ədəd quzu budu (orta sümüyü çıxarılmış)
2 ədəd quru soğan
2 xörək qaşığı marqarin
1 şirin qaşığı bibəriyə
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı istiot

Hazırlanması:
Marqarini əridin. Quzu budunu yuyub düz bir şəkildə qazana yerləşdirin. Soğanları dördə bölün. Ətin üzərinə qoyun. Qazanın qapağını bağlayın. Ət suyunu buraxıb çəkənə qədər gözləyin. Qapağı açıb budu kotlet kimi qızardın. Bibəriyə, duz və istiot atın. Üzərini örtəcək qədər su əlavə edin. Az odda təxminən 2 saat qədər bişirin. Qaynadılmış kartof ya da tərəvəz ilə servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, qədər, istiot, kotlet, qızardın, Bibəriyə, Qapağı, gözləyin, buraxıb, çəkənə, bağlayın, Üzərini, suyunu, əlavə, tərəvəz, servis, bilərsiniz, olsun, kartof, Qaynadılmış
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN