• Qızardılmış levrek resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 483

Tarix : 5-04-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 can əti levrek
2 yumurta
1 kasa un
1 kasa suxarı
Duz
İstiot

Xidməti üçün:
6 kartof
Qarışıq göyərti
Pomidor
Xiyar
İstiot
Limon
Zeytun yağı
Biberiye
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Kartofları soyuruq və alma kəsiyi şəklində doğrayırıq. Geniş bir qaba kartof kəsiklərini qoyuruq. Üzərinə zeytun yağını, duzunu və istiot tökürük. Biberiye yarpaqlarından qoyuruq və qarışdırırıq. İstəyə görə toz qırmızı bibər də ata. Boşqaba yağlı kağız salırıq və kartofları qoyuruq. Əvvəldən isidilmiş 190 dərəcəlik sobada bişiririk. Böyük təhər bir boşqaba iki yumurta sındırıq və çalırıq. Ayrı bir qaba unu bir qaba da qalet ununu qoyuruq. Balıqlara dəyirmandan duz və istiot qırırıq.

Nuş olsun!
Balıq sümüksüz ətləri əvvəl una batırırıq sonra yumurtaya sonra da suxarıya batırırıq. Böyük bir tavaya duru yağ qoyub qızdırırıq. Balıqları qızardırıq. Boşqaba bir kənara göyərtiləri bir kənara kartofları qoyuruq. Ortaya qızardan balıqları qoyuruq. Pomidorları və xiyarı incə nazik doğrayırıq. Qarışıq göyərtidən də qoyaraq xidmət edirik.
Etiketlər: qoyuruq, İstiot, Boşqaba, kənara, doğrayırıq, batırırıq, istiot, sonra, kartofları, Biberiye, Qarışıq, kartof, Böyük, yumurta, sındırıq, ətləri, əvvəl, çalırıq, qalet, yumurtaya
BİZİ İZLƏYİN