• Qızardılmış levrek resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9949

Tarix : 5.04.2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 can əti levrek
2 yumurta
1 kasa un
1 kasa suxarı
Duz
İstiot

Xidməti üçün:
6 kartof
Qarışıq göyərti
Pomidor
Xiyar
İstiot
Limon
Zeytun yağı
Biberiye
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Kartofları soyuruq və alma kəsiyi şəklində doğrayırıq. Geniş bir qaba kartof kəsiklərini qoyuruq. Üzərinə zeytun yağını, duzunu və istiot tökürük. Biberiye yarpaqlarından qoyuruq və qarışdırırıq. İstəyə görə toz qırmızı bibər də ata. Boşqaba yağlı kağız salırıq və kartofları qoyuruq. Əvvəldən isidilmiş 190 dərəcəlik sobada bişiririk. Böyük təhər bir boşqaba iki yumurta sındırıq və çalırıq. Ayrı bir qaba unu bir qaba da qalet ununu qoyuruq. Balıqlara dəyirmandan duz və istiot qırırıq.

Nuş olsun!
Balıq sümüksüz ətləri əvvəl una batırırıq sonra yumurtaya sonra da suxarıya batırırıq. Böyük bir tavaya duru yağ qoyub qızdırırıq. Balıqları qızardırıq. Boşqaba bir kənara göyərtiləri bir kənara kartofları qoyuruq. Ortaya qızardan balıqları qoyuruq. Pomidorları və xiyarı incə nazik doğrayırıq. Qarışıq göyərtidən də qoyaraq xidmət edirik.

Etiketlər: qoyuruq, İstiot, Boşqaba, kənara, doğrayırıq, batırırıq, istiot, sonra, kartofları, Biberiye, Qarışıq, kartof, Böyük, yumurta, sındırıq, ətləri, əvvəl, çalırıq, qalet, yumurtaya
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN