• Soğan dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9554

Tarix : 15.06.2014, 02:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qoyun əti – 163 q
Baş soğan – 178 q
Düyü - 15 q
Qoyun quyruğu – 20 q
Ərinmiş yağ – 20 q
Qatıq – 50 q
Darçın – 0,1 q
İstiot – 0,1 q
Duz

Hazırlanması:
Qiymə bibər dolmasında olduğu kimi hazırlanır. Lakin ona qızardılmış soğan qatılır.
İri baş soğanın özəyi çıxarılıb içərisinə qiymə yerləışdirilir. Qazana yığıb azacıq bulyon əlavə edərək öz buğunda bişirilir.
Süfrəyə verdikdə üstünə xörəyin öz şirəsindən tökülür və yanına darçın qatılmış qatıq qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, Qoyun, buğunda, bişirilir, verdikdə, edərək, Süfrəyə, bulyon, yığıb, azacıq, üstünə, əlavə, şirəsindən, qatıq, qoyulur, olsun, qatılmış, darçın, Qazana, tökülür
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica