• Koldun resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 686

Tarix : 14-02-2016, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
10-12 kartof
1 baş soğan
300 q qiymə
5 yumurta
3-4 x.q. un
zeytun yağı
ədviyyat (zövqə görə)

Hazırlanması:
Soğanı xırdalayın, 2 yumurta ilə birlikdə qiyməyə əlavə edin. Qarışdırıb duz, istiot vurun.

Kartofu təmizləyib sürtgəcdən keçirin, 3 yumurta və 4 x.q. un qatın. Duz-istiot vurub qarışdırın.

Tavada yağı qızdırın. Qaşıqla kartoflu kütlədən götürüb tavaya qoyun, 10-12 sm diametrdə, qaşıqla yayın.

Ortasına qiymə, qiymənin üzərinə yenidən kartoflu kütlə qoyun.

Alt üzü qızaranda çevirib o biri üzünü də bişirin (hər üzün qızarmasına 7-10 dəqiqə gərək olur).

Koldun resepti - FOTO RESEPT

Koldun resepti - FOTO RESEPT

Koldun resepti - FOTO RESEPT

Koldun resepti - FOTO RESEPT

Koldun resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, qoyun, qiymə, kartoflu, istiot, yayın, Ortasına, qaşıqla, tavaya, kütlədən, götürüb, qiymənin, diametrdə, yenidən, qızarmasına, dəqiqə, gərək, olsun, bişirin, üzünü
BİZİ İZLƏYİN