Tərkibi:
3 ədəd alabalıq,
3 ədəs kartof,
Kərə yağı,
Duz,
Kəklikotu,
Istiot,
Hazırlanması:
Balıqları təmiz yuyun.
Uzunlamasına ortadan ikiyə ayırın ya da arzuya görə bütöv olaraq da istifadə edə bilərsiniz.
Balıqları fırın sinisinə düzün.
Kartofları yuyun.
Qabığını soyun.
İncə halğa halında kartofları doğrayın.
Doğranmış kartofları balıqların aralarına yerləşdirin.
Balıq və kartofların üzərinə fındıq böyüklüyündə kəryağı əlavə edin.
Sonra üzərinə duz, istiot və kəklikotu səpib fırına verin.
İsti-isti servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: alabalıq, kartof, kərə yağı, balıq