• Qatıqlı közlənmiş kabab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10238

Tarix : 21.06.2014, 20:37

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Toyuq yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
Toyuq – 180 q.
Can əti – 180 q.
Pomidor – 1 ədəd
Bibər – 1 ədəd
Kərə yağı – 50 q. (əridilib üzərinə tökülür)
Suxarı – 100 q.
Qatıq – 3 x.q
Pul bibər – bir çimdik
Duz-istiot – zövqə görə

Hazırlanması:
Toyuq və can əti közdə bişirilir. Suxarının üstünə qatıq tökülür. Üzərinə doğranmış toyuq qoyulub, üzərinə uzunsov kəsilmiş can əti düzülür. Pomidor və bibər ikiyə bölünərək dekor olunur. Süfrəyə verərkən üzərinə əridilmiş kərə yağı (pul bibər qatılmış) tökülür.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: tökülür, üzərinə, bibər, Toyuq, Pomidor, düzülür, ikiyə, kəsilmiş, qoyulub, toyuq, bölünərək, uzunsov, olunur, əridilmiş, qatılmış, verərkən, doğranmış, olsun, Süfrəyə, dekor
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN