• Toyuq çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4442

Tarix : 11.08.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
bitki yağı,
2 xörək qaşığı kərə yağı,
1 iri baş soğan,
1 kilo tikələrə bölünmüş toyuq əti,
duz,
istiot,
4 xırda doğranmış iri yetişmiş pomidor,
3 çalınmış yumurta,
zövqə görə doğranmış keşniş.

Hazırlanması:
Toyuq tikiləri soğanla qızardılmalı, sonradan toyuğa duz və istiot vurulmalı və üstünə doğranmış pomidor əlavə olunmalıdır. Beləliklə, tavanın qapağını örtün və yeməyi arada qarışdıraraq orta odda təxminən 25 dəqiqə ərzində toyuq əti yumuşalana qədər bişirin. Çalınmış yumurtaları toyuğun üzərinə tökün. Tavanın qapağını örtün və yeməyi yumurta bir az bərkiyənə kimi (təxminən 5-7 dəqiqə çəkir) bişirin. Bu müddət ərzində tavanı qarışdırmayın! Toyuq Çığırtmasını süfrəyə verməzdən əvvəl üstünə zövqə görə doğranmış keşniş səpin. Çörək və ya plovla yeyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğranmış, Toyuq, üstünə, keşniş, zövqə, örtün, yeməyi, bişirin, ərzində, dəqiqə, təxminən, yumurta, qapağını, toyuq, pomidor, istiot, Tavanın, bərkiyənə, çəkir, tökün
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica