• Mal ətindən medalyon resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10447

Tarix : 17.01.2017, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
Sarımsaq-2-3 diş
Kərə yağı
Duz
İstiot
Rikotta pendiri-250 qr.
İspanaq-300 qr.

Hazırlanması:
Mal etini şəkildə gördüyünüz ölçüdə kəsirik. Qizğın tavaya biraz kərə yağı qoyuruq sonra eti və üstünədə kərə yağı. Nazik kəsilmiş sarımsağı etin üstünə düzürük. Hər terefden 2-3 dəq. qizardiriq. Sobanı 200 dərəcədə qızdırırıq. Mal etini listə düzüb duz, istiot vururuq. 20 dəq. sobada bişiririk.
Ət bişən zaman qarniri edək. İspanağı tavaya qoyub az yağda portədirik. Bir diş sarımsağı sıxırıq, duz və istiot səpirik. İspanaq tam öləndən sonra içinə pendiri elavə edirik. Və 3 dəq. qarışdıraraq bişiririk. Qarnir hazırdı. Bu cür servis edə bilərsiz

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bişiririk, sonra, istiot, etini, İspanaq, sarımsağı, tavaya, pendiri, qoyub, yağda, zaman, sobada, vururuq, bişən, portədirik, qarniri, İspanağı, öləndən, Qarnir, hazırdı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN