• Ətli börək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15048

Tarix : 12.12.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Börəklər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
300 qram ətin yumşaq yeri
5 yarpaq milföy
1 ədəd kök
1 ədəd soğan
4-5 ədəd kərəviz sapı
1 qaşığ tamat
1 ədəd yumurtanın sarısı
kəklik
çörəkotu

Hazırlanması:
Soğanı incə doğrayın. Kökü kiçik kiçik doğrayın. Kərəviz saplarını kiçik doğrayın. Əti kiçik kublar halında doğrayın. Tavanı ocağa alıb istilədin. İsinincə 3 yemək qaşığı möcüzə yağı və doğradığınız soğanları əlavə edib 2-3 dəqiqə qovurun. Kökləri əlavə 1 dəqiqə bişirin. Kərəvizin əlavə edib 1 dəqiqə daha bişirin. Doğradığınız əti əlavə 5-6 dəqiqə bütün vəsaiti birlikdə bişirin. Duz, qara bibər, kəklik və 2 yemək qaşığı su əlavə edib qarışdırın və altını söndürün. Milföy yarpaqlarını ikiyə bölüb ortalarına hazırladığınız ətli iç vəsaitindən yerləşdirin, kənarlarından qatlayın və barmaqlarınızla basdıraraq bağlayın. Üzərlərinə fırça köməyiylə yumurta sarısı sürtün və çörəkotu səpin. Əvvəldən 200 dərəcəyə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, dəqiqə, kiçik, doğrayın, bişirin, kəklik, qaşığı, sarısı, çörəkotu, yemək, vəsaitindən, hazırladığınız, yerləşdirin, ortalarına, kənarlarından, qatlayın, yarpaqlarını, altını, qarışdırın, söndürün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN