• İçli toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4346

Tarix : 20.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Aş - Plov

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
100-150 q kərə yağı
1 bütöv toyuq (1.5-2 kq)
200 q düyü
Qara gavalı, qaysı, kişmiş
Zövqünüzə uyğun duz, istiot, sarımsaq, göyərti, kök

Hazırlanması:
Kişmişi, doğranmış qaysı qurusu və qara gavalını duzlu suda bişmiş 200 q düyü ilə qarışdırın. Toyuğun içini kərə yağı ilə yaxşıca yağlayın və duzlayın. Toyuğun içini düyü və quru meyvə qarışığı ilə doldurun. Tikin və ya kurdan ilə bağlayın. Toyuğu duzlayıb-istiotlayın, tavaya qoyun və üzərinə əridilmiş kərə yağı tökün. Ətir verməsi üçün tavaya kök, sarımsaq və göyərti düzmək olar. Mütəmadi olaraq əridilmiş kərə yağını üzərinə əlavə etməklə sobada 180°С dərəcədə tam bişənə qədər qızardın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əridilmiş, göyərti, Anchor, içini, Toyuğun, sarımsaq, üzərinə, tavaya, qaysı, duzlayıb, Toyuğu, istiotlayın, qoyun, verməsi, tökün, olaraq, dərəcədə, 180°С, bişənə, qədər
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica