• Kartoflu iç-çalat qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1880

Tarix : 27.04.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Anonim




Tərkibi:
300 qr toyuq iç-çalatı,
3-4 ədəd kartof (orta ölçülü),
2 x.q. kərə yağı
Duz,istiot

Hazırlanması:
İlk öncə toyuğun iç-çalatını suda bişiririk. Vaxt aşırı qazanın qapağını açaraq suyun üzündən kəfi yığırıq. İç-çalat bişdikdən sonra suyunu süzürük və xırda-xırda doğrayırıq. Ayrı bir tavaya doğranmış iç-çalatı əlavə edərək kərə yağında qızardırırıq. Son olaraq kub formasında doğranmış kartofları da tavaya əlavə edib, qızarana qaədər birlikdə bişiririk(zövqə görə duz,istiot bu mərhələdə tökülür). Beləliklə, yeməyimiz süfrəyə verilməyə hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: tavaya, doğranmış, əlavə, bişiririk, xırda, çalatı, istiot, kartofları, qızarana, formasında, qızardırırıq, edərək, yağında, qaədər, olaraq, zövqə, süfrəyə, verilməyə, hazırdır, yeməyimiz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN