• Əvəlik dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 888

Tarix : 13-07-2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●300 qram çəkilmiş ət
●əvəlik yarpağı
●2 baş soğan
●70 qram(yarım stəkandan biraz az) yumru düyü
●50 qram kərə yağı(ət yağlıdırsa ehtiyac yoxdur)
●goyərti ( keşniş,şüyüt )
●duz istiot, varsa quru nanə

Hazırlanması:
Əvəlikdən başqa bütün ləvazimatlar qarışdırılır, əvəlık yarpağına bükülür, yarım stəkan su töküb zeif odda bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: yarım, bütün, ləvazimatlar, başqa, varsa, Əvəlikdən, qarışdırılır, yarpağına, töküb, bişirilir, stəkan, bükülür, istiot, əvəlık, şüyüt, stəkandan, biraz, soğan, yarpağı
BİZİ İZLƏYİN