• Əvəlik dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 142

Tarix : 13.07.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef : Sevinc

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
●300 qram çəkilmiş ət
●əvəlik yarpağı
●2 baş soğan
●70 qram(yarım stəkandan biraz az) yumru düyü
●50 qram kərə yağı(ət yağlıdırsa ehtiyac yoxdur)
●goyərti ( keşniş,şüyüt )
●duz istiot, varsa quru nanə

Hazırlanması:
Əvəlikdən başqa bütün ləvazimatlar qarışdırılır, əvəlık yarpağına bükülür, yarım stəkan su töküb zeif odda bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: yarım, bütün, ləvazimatlar, başqa, varsa, Əvəlikdən, qarışdırılır, yarpağına, töküb, bişirilir, stəkan, bükülür, istiot, əvəlık, şüyüt, stəkandan, biraz, soğan, yarpağı, ●əvəlik
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica