• Allı-güllü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 126

Tarix : 29-09-2014, 18:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 st. su
3 x.q. buğda nişastası
2 x.q. şəkər tozu

Gül suyu üçün:
1 l banka dolu gül ləçəyi
1 limonun şirəsi
1 st. şəkər tozu
1 st. su

Hazırlanması:
Şərbət üçün yuyulmuş gül ləçəklərini, şəkər tozunu, suyu və limon şirəsini bankaya qoyub bir gün günəş altında saxlayın.

Su, nişasta, şəkər tozunu qazanda durmadan qarışdıraraq qaynadın. Gül formalı silikon qablara tökün. 2 saat buzxanada saxlayın.
Qablara qoyun, üzərinə süzülmüş gül suyu tökün, gül ləçəkləri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, tozunu, tökün, saxlayın, silikon, formalı, qarışdıraraq, qazanda, durmadan, qablara, qaynadın, buzxanada, ləçəkləri, bəzəyin, olsun, süzülmüş, üzərinə, Qablara, qoyun, nişasta
BİZİ İZLƏYİN