• Allı-güllü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13164

Tarix : 29.09.2014, 18:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 st. su
3 x.q. buğda nişastası
2 x.q. şəkər tozu

Gül suyu üçün:
1 l banka dolu gül ləçəyi
1 limonun şirəsi
1 st. şəkər tozu
1 st. su

Hazırlanması:
Şərbət üçün yuyulmuş gül ləçəklərini, şəkər tozunu, suyu və limon şirəsini bankaya qoyub bir gün günəş altında saxlayın.

Su, nişasta, şəkər tozunu qazanda durmadan qarışdıraraq qaynadın. Gül formalı silikon qablara tökün. 2 saat buzxanada saxlayın.
Qablara qoyun, üzərinə süzülmüş gül suyu tökün, gül ləçəkləri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, tozunu, tökün, saxlayın, silikon, formalı, qarışdıraraq, qazanda, durmadan, qablara, qaynadın, buzxanada, ləçəkləri, bəzəyin, olsun, süzülmüş, üzərinə, Qablara, qoyun, nişasta
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN